Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2019

На 10 тис доларів США хабара викрито полковника з Рівненщини (ФОТО)

           

У неділю, 24 лютого 2019 року, за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону слідчими Територіального управління ДБР у м. Хмельницькому, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Рівненській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди командиром однієї з військових частин Рівненщини.

Установлено, що 10 тис доларів США, які полковник вимагав та отримав від підприємця, призначалися за підписання договорів про закупівлю та монтаж обладнання на території підпорядкованої військової частини.

Затримано правопорушника під час одержання другої частини коштів у сумі 7 тис доларів США. Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення слідчих дій.

До цього правоохоронцями також задокументовано факт отримання першої частини хабара у сумі 3 тис доларів США.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання щодо повідомлення офіцеру про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2776