Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2019

На Тернопільщині військова прокуратура забезпечила реальне виконання рішення суду про повернення державі земельної ділянки вартістю понад 15 млн грн

             

Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону Західного регіону України забезпечено реальне виконання рішення суду та повернуто до державної власності земельну ділянку у с. Байківці Тернопільського району Тернопільської області. Загальна її площа становить 6 га, а вартість – понад 15 млн грн.

Зокрема, 15 липня 2019 року державним реєстратором Тернопільської райдержадміністрації виконано рішення господарського суду Тернопільської області у справі за позовом заступника військового прокурора Тернопільського гарнізону до Тернопільської районної державної адміністрації, Байковецької сільської ради та внесено відповідний запис до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про скасування права комунальної власності.

Таким чином, завдяки рішучим діям та послідовній позиції військової прокуратури гарнізону відновлено право держави в особі Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації на вказану земельну ділянку.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2037