Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2019

Військові прокурори Західного регіону України вдосконалили практичні навички військової справи (ФОТО)

           

Напередодні вихідних, 15 листопада 2019 року, військові прокурори Західного регіону України та Львівського гарнізону, з метою підвищення та вдосконалення теоретичних і практичних знань, навичок військової справи, успішно відпрацювали на базі Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного заняття з вогневої підготовки.

Спершу офіцери пройшли інструктаж, під час якого опрацювали основні заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю, а також статути Збройних Сил України та інші військові дисципліни.

Опісля, на заняттях у тирі вдосконалили теоретичну підготовку та практичні навички стрільби з пістолету Макарова, який знаходяться на озброєнні в Збройних Силах України.

Як зазначили прокурорські працівники, невід’ємною і вкрай важливою складовою у системі службових обов’язків кожного військовослужбовця є оволодіння військовою майстерністю. Саме тому, у ході занять з вогневої підготовки, прокурори продемонстрували високий рівень володіння озброєнням Збройних Сил України.

 


Пресслужба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1904