Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2020

Директор підприємства підозрюється у заволодінні 6,2 млн грн бюджетних коштів, виділених на будівництво казарм для військовослужбовців

            

За процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, повідомлено про підозру директору одного із комерційних підприємств у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах та службовому підробленні (ч. 5 ст.191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, вказана особа підозрюється у внесенні до актів приймання виконаних будівельних робіт завідомо недостовірних відомостей, шляхом завищення обсягів виконаних робіт та використаних матеріалів на будівництво трьох казарм для військовослужбовців на території Волинської області. Слідство вважає, що внаслідок цього підприємець заволодів бюджетними коштами у сумі понад 6,2 млн грн.

Також під час розслідування цього кримінального провадження повідомлено про підозру у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України) інженеру з технічного нагляду, який безпідставно засвідчив обсяги та якість виконаних робіт.

Наразі у кримінальному провадженні перевіряється причетність до вчинення злочинів інших службових осіб. За результатами слідчих дій будуть прийняті відповідні процесуальні рішення.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба військової прокуратури
Західного регіону України


кількість переглядів: 1639