Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно майстра лісу, який завдав шкоди державі на суму понад 191,9 тис грн

                 

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону 26 березня 2020 року завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно працівника Ужгородського військового лісництва за фактом службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

За даними слідства, вказаний майстер лісу, ймовірно, внаслідок неналежного здійснення охорони лісу, не проведення регулярних обстежень (перевірок) територій ввіреного йому обходу, не виявлення незаконних (самовільних) порубок лісу, а також не встановлення осіб, які їх вчинили, завдав істотну шкоду охоронюваним законом інтересам держави. Матеріальні збитки державі становили понад 191,9 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало слідче управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1582