Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2021

У Спеціалізованій прокуратурі регіону обговорено аспекти виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (ФОТО)

           

Напередодні вихідних у Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону відбувся науково-практичний семінар із взаємодії з Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Участь у заході взяли начальник Західного міжрегіонального територіального управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Владислав Насанкін та завідувач сектору Павло Андрейко, керівники та прокурорські працівники спеціалізованих прокуратур.

Спершу присутні обговорили основні питання зі здійснення заходів з виявлення та розшуку активів у кримінальному провадженні, а опісля – особливості підготовки звернень до агентства та вимоги до їх оформлення.

В інтерактивному режимі Владислав Насанкін розповів присутнім про структуру АРМА, її основні цілі та напрямки діяльності. Павло Андрейко зосередив увагу на завданнях АРМА у сфері виявлення та розшуку активів, одержаних від корупційних та інших злочинів, а також на управлінні активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні.

Загалом відбувся захід в атмосфері жвавого та конструктивного обговорення вищезазначених питань, що дасть змогу покращити роботу на даному напрямку.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1678