Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2022

На 20 тис грн хабаря викрито керівника оборонного держпідприємства Хмельниччини

          

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 5 січня 2022 року затримано керівника одного з державних підприємств Міністерства оборони України на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства посадовець вимагав та отримав 20 тис грн хабаря за нестворення перешкод місцевому мешканцю у здійсненні ним підприємницької діяльності на території підприємства, а також за нерозірвання договору оренди приміщень.

Слідчі дії тривають. Проводяться обшуки у службових приміщеннях держпідприємства, а також вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, оперативний супровід – перший відділ головного відділу захисту національної державності Управління СБУ в Хмельницькій області та Управління стратегічних розслідувань в Хмельницької області ДСР Національної поліції України.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури
у військовій та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2934