Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2022

У Львові Генпрокурор Андрій Костін обговорив із керівниками правоохоронних органів стан протидії злочинності в умовах війни

 

 

У суботу, 5 листопада, у Львівській обласній прокуратурі відбулася нарада керівників правоохоронних органів області, на якій обговорили спільні завдання щодо злагодженої та ефективної діяльності правоохоронців в умовах воєнного стану.

У роботі під головуванням Генерального прокурора взяв участь і керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Генпрокурор зосередив увагу на посиленні боротьби із злочинами у бюджетній сфері, тіньовим обігом підакцизних товарів, незаконним поводженням із гуманітарною допомогою, а також зловживаннями у сфері митного контролю.

Андрій Костін наголосив на необхідності вжиття додаткових координаційних заходів, спрямованих на виявлення та протидію злочинів у сфері незаконного перетину кордону особами призовного віку з метою ухилення від мобілізації, а також викриття корупційних проявів у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

кількість переглядів: 3308