Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.03.2023

Призначено нового керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону

 

 

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону нового керівника – Миколу Мерета.

Антон Войтенко зазначив, що Микола Мерет зарекомендував себе як високопрофесійний, вмотивований, кваліфікований прокурорський працівник, здатний організувати колектив для досягнення результатів тих завдань, які ставляться перед ним керівництвом. 

Заступник Генерального прокурора зазначив, що серед пріоритетних завдань для нового керівника буде боротьба із кримінально караною корупцією, злочинами у бюджетній системі, оборонно-промисловому комплексі, у сфері державних закупівель та правопорушеннями, пов’язаними із незаконним використанням майна і техніки. Для цього розширено компетенції спеціалізованих прокуратур.

Новопризначений керівник Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону подякував за довіру та запевнив, що спільно із колективом докладе максимум зусиль для реалізації вказаних доручень та результативної роботи відомства.

Довідково: Микола Мерет 1987 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2009 року. Працював на різних посадах у прокуратурах усіх рівнів. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону 

кількість переглядів: 1175