Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2017

Військова прокуратура Західного регіону України впроваджує особистий прийом громадян із застосуванням Skype-зв’язку

          

Військова прокуратура Західного регіону України запроваджує новий «сервіс» - здійснення особистого прийому громадян за допомогою інтернет системи Skype. Військовослужбовці та члени їх сімей, а також кожен громадянин, відповідно до свого конституційного права на звернення на особистому прийомі, матимуть можливість звернутися з наболілими питаннями безпосередньо до керівництва прокуратури регіону в режимі відеоконференції.
 
Як зазначив прокурор регіону Олег Сенюк, впровадження Skype-прийому громадян не тільки покращить особистий контакт потребуючих людей із керівництвом органів військової прокуратури, а й суттєво зменшить витрачання часу та коштів на їхнє добирання до прокуратури на особистий прийом. 
 
Для цього громадянину необхідно буде попередньо записатись на конкретний день та час прийому в телефонному режимі у працівника приймальні прокурора регіону за номером (032) 233-00-94. Опісля, вийти в режимі Skype-зв'язку за логіном [email protected].
 
До прикладу, торік військові прокурори регіону на особистому прийомі прийняли 161 громадянина. Але, впевнені, що за допомогою Skype-зв'язку таких прийомів побільшає.
 
Прокурор регіону Олег Сенюк також додає, що особи старшого віку, які не мають можливості скористатися інтернет-зв’язком, можуть звернутися до прокуратури гарнізону у своїй області, де їм допоможуть спершу записатися на он-лайн прийом і згодом уже сконтактуватися з прокуратурою регіону.
 
Графік прийому громадян
керівництвом військової прокуратури Західного регіону України

в режимі Skype-зв'язку
 
Військовий прокурор Західного регіону України
Понеділок
з 12.00 год. до 13.00 год.


Перший заступник військового прокурора Західного регіону України
Вівторок, середа
з 10.00 год. до 11.00 год.


Заступник військового прокурора Західного регіону України
Четвер, п’ятниця
з 10.00 год. до 11.00 год.


 
 
Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України


кількість переглядів: 3291