Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2017

У військовій прокуратурі Західного регіону України відбувся семінар за участю експертів Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз

              

У військовій прокуратурі Західного регіону України проведено навчально-методичний семінар із прокурорсько-слідчими працівниками підпорядкованих військових прокуратур гарнізонів та молодими спеціалістами з актуальних питань проведення експертиз під час здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Участь у заході взяли перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов, експерт Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз Юрій Харабура, завідувач лабораторії ЛНДІСЕ Андрій Куйбіда та завідувач лабораторії ЛНДІСЕ Ростислав Дем’янчук.

Особливу увагу слухачів присутні зосередили на порядку призначення та проведення експертиз відео звукозаписів. Проаналізували порядок призначення та проведення інженерно-транспортних (автотехнічних, транспортно-трасологічних) експертиз. Обговорили порядок призначення та проведення експертиз речовин хімічних виробництв та спеціальних хімічних речовин.

Окрім того, акцентували увагу прокурорів на порядку призначення та проведення експертиз зброї та слідів і обставин її використання.

Як резюмував перший заступник військового прокурора регіону Євген Білоусов, за результатами семінару офіцери прокуратури регіону та підпорядкованих прокуратур гарнізонів поглибили знання в проведенні експертиз під час здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні, що неодмінно стане їм у нагоді в повсякденній роботі.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2452