Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2017

Час перемоги: військова прокуратура Західного регіону України стала чемпіоном турніру з міні-футболу серед органів військового управління регіону

             

18 грудня 2017 року завершився турнір з міні-футболу серед органів військового управління Західного регіону України. Окрасою цьогорічних змагань стали поєдинки між командами військових прокурорів, військової служби правопорядку, Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного, Львівського обласного військового комісаріату, прикордонників, СБУ та військовослужбовців військових частин.

Неабияк напруженою вийшла гра за перше місце між ФК «Захід» та ФК «Західний Кордон», так як тріумф у півфіналі зобов’язував гравців до повторення успіху. Так, зі стартовим свистком початку матчу перевагою заволоділи офіцери-прикордонники, забивши прокурорам 2 голи. І, здавалося б, вже з перших хвилин могли лідирувати в рахунку. Але вже на 8 хвилині першого тайму, через брак влучності прикордонників, прокурори заволоділи м’ячем і вдало влучили по воротах.

У другому таймі господарі стали більше контролювати м’яч, потроївши перевагу на 3, 11 та 12 хвилинах тайму. Ось так, завдяки забитим по два голи гравцями ФК «Захід» Костянтином Покорою та Валентином Порушником усі надії на перемогу ФК «Західний кордон» канули в небуття. Як результат, перемога військових прокурорів з рахунком 4:3.

Також досить активну і хорошу комбінаційну гру показали футболісти ФК «ВСП», посівши результативне третє місце у турнірі. І в цьому випадку військовослужбовці військової служби правопорядку здобули перемогу над ФК Державної спецслужби транспорту «ДССТ» з рахунком 4:2.

«Сьогоднішня фінальна гра продемонструвала найкращі особисті якості військових прокурорів – наполегливість, витривалість та волю до перемоги. Ми показали не тільки хорошу гру та вправне володіння м'ячем, а й змогли реалізувати головні гольові моменти, яких, до слова, було чимало», - зазначив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк на церемонії закриття, подякувавши гравцям за незабутній шлях чемпіонів.

Крім того зазначив, що офіцерська завзятість та відчайдушна боротьба до останньої хвилини матчу дали змогу військовим правникам здобути заслужену перемогу та підняти над головою омріяний кубок чемпіонів.


По завершенню турніру команди-переможці отримали кубки, а найкращі гравці – грамоти. До прикладу, Валентин Порушник визнаний кращим гравцем атакуючого плану (ФК ВПЗРУ «Захід»).


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2237