Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2018

На Рівненщині військові прокурори перевірили умови розміщення військовослужбовців в польових умовах

    

На початку березня 2018 року військовослужбовці та волонтери в соціальних мережах та засобах масової інформації повідомили про погіршення санітарно-гігієнічних та соціально-побутових умов бійців на військовому полігоні «Широкий лан», що на Миколаївщині.

Тож, невідкладно відреагувавши, задля попередження виникнення подібних побутових умов на Західній Україні, 14 березня поточного року представники військової прокуратури Рівненського гарнізону здійснили виїзд до Рівненського загальновійськового полігону, що дислокується в с. Нова Любомирка на Рівненщині.

За наслідками виїзду прокурори перевірили умови розміщення в польових умовах особового складу 14 окремої механізованої бригади, яка в дану мить проходить там бойове злагодження. Більше того, здійснили особистий прийом громадян.

Загалом, на зібранні захисників держави, що був організований безпосередньо на території полігону, говорили про проблемні питання щодо соціального та правового забезпечення військовослужбовців, у тому числі учасників АТО. Також прокурори надали відповідні роз’яснення з проблемних питань, які порушувалися під час їх обговорення.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2615