Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2018

У Львові відбувся матч за звання чемпіона з шахів серед військових прокурорів Західного регіону України

      

Днями у військовій прокуратурі Західного регіону України відбувся турнір з шахів серед офіцерів військової прокуратури регіону та Львівського гарнізону. За звання чемпіона з шахів позмагалися з десяток прокурорів.

 

Судив гру офіцерів кандидат в майстри спорту, суддя І-ї категорії Лисенко Євген Іванович за швейцарською системою. Спершу визначали жеребкуванням пари супротивників, а опісля розпочали гру. На партію гравцям дали по 15 хвилин, а тривали змагання близько 4-х годин. Загалом прокурори розіграли блискавичні партії.

Євген Лисенко зазначив, що, як і в попередні роки проведення шахових турнірів серед офіцерів-прокурорів, він завжди приємно вражений великою кількістю шанувальників шахів. «Такі турніри є вкрай важливими для розвитку та популяризації шахів, а для самих гравців ще й чудовою нагодою підвищити власний рівень кваліфікації і вдосконалити майстерність шахіста», – додав Євген Лисенко.

Також, як резюмував заступник прокурора регіону Євген Білоусов, протягом усіх годин турніру партії проходили в завзятій боротьбі – шахісти виявилися непростими суперниками і, зрештою, ігри пройшли з неабияким азартом, чесно та безапеляційно. У гравців була конкретна мета – виконати норму майстра та діяти на шахівниці, як в суді, прораховуючи ходи наперед та підвищуючи загальний рівень шляхом вирішення комбінацій, не витрачаючи часу на зайві ходи.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону Україниa

кількість переглядів: 2535