Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2018

На Львівщині визначено кращих стрільців серед офіцерів військової прокуратури Західного регіону України

       

На базі Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного відбувся турнір зі стрільби з вогнепальної зброї. На вихідних своєю майстерністю в тирі вражали офіцери військових прокуратур Західного регіону України та Львівського гарнізону.

Спершу прокурори пройшли інструктаж, під час якого опрацювали основні заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю. Опісля приступили до змагань на влучний постріл, який проводився із стрільби з пістолета ПМ на відстані 25 метрів по мішені.

«Військові прокурори постійно вдосконалюють свою військову майстерність. Тож проведення такого змагання, яке, впевнені, стане традиційним, є ознакою високопрофесійності та мобільності військових прокурорів, котрі справді люблять свою справу. Тим паче, турнір із стрільби зі стрілецької зброї – це не просто військовий івент, а ще й візитівка професійної підготовленості та спеціальних навичок офіцерів військових прокуратур, що є запорукою успішного виконання службових завдань», - зазначив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк і додав, що багатьом учасникам змагання став у нагоді здобутий досвід в зоні проведення бойових дій.

Кращими за результатами змагань визначено офіцерів військової прокуратури Західного регіону України. Так, перше місце посів начальник відділу Павло Раздобаров, а друге і третє місця розділили прокурор відділу Сергій Гальчинський та начальник відділу Юрій Лужняк.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2659