Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2018

Військова прокуратура викрила на Закарпатті групу наркоділків (ФОТО)

     

Упродовж квітня-липня 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України задокументовано факти виготовлення та подальшого неодноразового збуту мешканцем Закарпаття, який діяв за попередньою змовою у групі з містянами, опію екстраційного (маляс).

У цілому правопорушник виготовив і збув 3,5 л опію екстраційного. Окрім того, 18 липня 2018 року реалізував чергову партію 2,5 л наркотичного засобу, які були виявлені та вилучені в повному обсязі під час проведення огляду місця події та обшуку автомобіля.

У ході проведених понад 20 обшуків виявлено та вилучено 4 кг опію екстраційного, вогнепальну та холодну зброю і частину коштів з попередніх закупок. Загалом військовими прокурорами спільно з колегами із Нацполіції вилучено 7,5 л опію екстраційного – 150 тисяч доз наркотику на суму близько 15 млн грн.

Спецоперація із викриття членів організованої групи проводилася слідчими слідчого відділу Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з оперативними співробітниками Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України.

Вирішуються питання про затримання фігурантів справи, повідомлення їм про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2154