Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2018

У військовій прокуратурі Західного регіону України обговорено аспекти особистого прийому громадян та розгляду звернень

        

У військовій прокуратурі Західного регіону України проведено навчально-методичний семінар із прокурорсько-слідчими працівниками підпорядкованих військових прокуратур гарнізонів з актуальних питань організації особистого прийому громадян, розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації.

В інтерактивному режимі начальник відділу військової прокуратури регіону Андрій Ройко зосередив увагу учасників заходу на організації особистого прийому громадян в органах прокуратури.

Крім того, наголосив на необхідності дотримання вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян та інформаційних запитів, а також строків надання відповіді на них.

«У військовій прокуратурі систематично проводяться навчально-методичні семінари задля ефективного забезпечення реалізації права громадян на особисте звернення та інформаційний запит», – зазначив прокурор Андрій Ройко і додав, що щоразу семінари відбуваються в атмосфері зацікавленості, жвавого і конструктивного обговорення вищезазначених тем, які неодмінно стануть у нагоді військовим прокурорам та громадянам, котрі звернуться до військової прокуратури по допомогу.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2185