Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2018

Військова прокуратура Західного регіону України долучилась до урочистих заходів з нагоди випуску офіцерів запасу у видовому військовому виші

         

28 липня 2018 року у Національній Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в урочистій атмосфері понад 900 студентів із 26 вищих навчальних закладів м. Львова та Західного регіону, які завершили навчання за програмою підготовки офіцерів запасу, склали Військову присягу на вірність українському народові.

Участь у святкових заходах взяли перший заступник військового прокурора Західного регіону України генерал-майор юстиції Ігор Козлов спільно з начальником видового військового вишу генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком, першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Ростиславом Замлинським, першим заступником голови Львівської обласної ради Андрієм Білоусом, заступником міського голови м. Львова Мартою Литвинюк, командирами військових частин Львівського гарнізону та представниками духовенства. Також привітати молодих офіцерів запасу прийшли командири та викладачі студентів, їхні рідні та близькі.

«Ще вчора вони були вихованцями видового військового вишу – Національної Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Сьогодні молоді хлопці та дівчата – офіцери запасу, міцна і нерушійна сила нової української Армії», – зазначив прокурор і додав, що віднині Батьківщина отримує когорту офіцерів-професіоналів, завдяки яким ми здобудемо перемогу у війні з російським агресором.

На урочистості очільник Академії нагородив грамотами найкращих вихованців військової кафедри. Опісля, зі словами подяки за отримані знання та навички від імені студентів до присутніх звернулася відмінниця Марія Мельник, а також з напутніми словами – випускник військової кафедри Національної академії, учасник антитерористичної операції, лицар ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня старший лейтенант Руслан Філіпсонов.

Згодом військовий капелан о. Мирон звернувся до майбутніх офіцерів запасу, що склали Військову присягу, зі словами духовної підтримки та окропив їх свяченою водою.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2766