Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2018

Віталій Вдовитченко: співпраця військової прокуратури Західного регіону України та громадських організацій допоможе ефективній боротьбі із злочинністю в регіоні

         

Напередодні військовий прокурор Західного регіону України полковник юстиції Віталій Вдовитченко спільно із заступниками прокурора регіону зустрівся з представниками громадських організацій Львівщини, щоб вирішити низку наболілих проблем.

У ході зустрічі офіцери прокуратури регіону та представники громадських організацій обговорили актуальні питання ведення активної боротьби з будь-якими проявами злочинності та корупції серед органів державної влади України, зокрема, серед службових осіб військових формувань.

«Військова прокуратура постійно, системно та ефективно взаємодіє з органами державної влади та громадськістю. Ми усвідомлюємо всю необхідність проведення спільних дій задля боротьби із злочинністю в Західному регіоні України», – зазначив військовий прокурор регіону Віталій Вдовитченко.

Окрім того, під час зустрічі представники інститутів громадянського суспільства висловили чимало пропозицій щодо вказаної ділянки співпраці та отримали компетентні і вичерпні відповіді на свої запитання.

Так, присутні розглянули питання соціального і правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей, учасників бойових дій, а також обговорили ряд питань, що найбільше турбують бійців.

Серед розглянутих тем – неналежне грошове забезпечення, затягування в оформленні та видачі документів, що необхідні для отримання статусу учасника бойових дій, а також виділення земельних ділянок військовослужбовцям.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 4079