Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2018

Військові прокурори Західного регіону України здобули над столичними колегами перемогу в футбольному матчі (1:2)

           

В останній літній день, 31 серпня 2018 року, в м. Житомирі проходив черговий етап турніру з футболу за «Кубок Захисника України» серед працівників органів прокуратури. Цього дня непростою виявилась боротьба між футбольними командами військової прокуратури Західного регіону України та військової прокуратури Центрального регіону України.

З першої хвилини матчу команди тримали глядачів у напрузі. Щоправда, лідерство у комбінаціях йшло від офіцерів ФК «Захід», котрі не тільки краще розпочали гру, а й демонстрували відомий спортивний натиск і характер. Саме найепічніші та гостріші епізоди виникали з-під їх легкого пасу біля воріт суперника. Тож уже до 20-ї хвилини першого тайму прокурори із Заходу забили два голи.

За традицією, неабияк проявили себе ліберо команди Тарас Кохалик, а також найкращі багаторічні бомбардири – Валентин Порушник та Олександр Панченко. Чого тільки варті незабутні два моменти нападників – забиті ефектні голи на 15-й та 17-й хвилинах матчу. При цьому, помітний ігровий фундамент та концепцію побудови гри відіграли постійні члени команди із Закарпаття, які подолали немалу дорогу і також чудово зіграли: Олександр Продан, Володимир Сегедій та Ілля Старов. На прикрість, цієї гри через травми не змогли зіграти – Ярослав Карпович та Андрій Харлапов.

Так, натхненні умілою грою колег із Західного регіону ФК «ЦРУ» у відповідь забили наприкінці другого тайму гол, частково відновивши інтригу. У підсумку, перемога ФК «Захід» з рахунком 1:2 і нагода поборотися за перше місце. Усе - завдяки капітану команди Остапу Куманському, який вперше вивів гравців на гру в якості капітана і за його умілого лідерства дебютував новий футболіст Віталій Горпинич.

Як резюмував тренер ФК «Захід» Василь Майорчак, таких технічних футболістів, які із Західного регіону, не потрібно тренувати, а лише направляти і не перешкоджати. До їх числа належать переможці Костянтин Покора, Микола Луців, Дмитро Шевчук, дебютант-воротар Роман Троян, Олександр Кащук, який відновив гру за команду, а також молоді та перспективні футболісти - Андрій Горик, Мар'ян Поліщук та Руслан Немирівський.

1/8 фіналу турніру з футболу за «Кубок Захисника України» серед працівників органів прокуратури пройде вже на наступні вихідні. На майданчик ФК «Захід» вийде проти ФК прокуратури Київської області.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2421