Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2018

Офіцеру, який погорів на хабарі за сприяння в ухиленні від призову на строкову військову службу, обрано запобіжний захід

          

1 вересня 2018 року Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області обрав запобіжний захід у вигляді взяття під цілодобовий домашній арешт начальнику одного з районних секторів ГУ ДСНС в Хмельницькій області.

Нагадаємо, що за 1300 доларів США хабара вказаний підполковник служби цивільного захисту обіцяв вирішити питання щодо непризову Хмельницьким ОМВК громадянина під час осіннього призову на строкову військову службу.

Затримано офіцера 30 серпня 2018 року військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області та оперативними співробітниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області ДЗЕ НП України і відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ під час одержання неправомірної вигоди, а 31 серпня йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2406