Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.09.2018

На Тернопільщині службовця районного військкомату викрито на 1 400 доларів США хабара (ФОТО)

       

Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції України в Тернопільській області за матеріалами та спільно з Управлінням захисту економіки Нацполіції в Тернопільській області та Управлінням СБУ в Тернопільській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головним спеціалістом одного з районних військових комісаріатів Тернопільської області.

Кошти у розмірі 1 400 доларів США від місцевої мешканки призначалися за вирішення питання щодо визнання її сина непридатним до військової служби. Неправомірна вигода виявлена та вилучена у повному обсязі під час проведення огляду місця події.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання щодо затримання службової особи, повідомлення про підозру та відсторонення від займаної посади.

Окрім того, перевіряється причетність військового комісара вказаного РВК Тернопільської області та членів призовної комісії до вчинення даного злочину.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2320