Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2018

Військова прокуратура захистила інтереси оборонного відомства на 3,3 млн грн

          

Завдяки вжитим військовою прокуратурою Західного регіону України заходам представницького характеру під час перебування справи на розгляді у суді Яворівською квартирно-експлуатаційною частиною району забезпечено реєстрацію права власності за державою в особі Міністерства оборони України на 13 будівель. Загальна площа будівель на території військового містечка Старицького гарнізону по вул. Майдан, 6 та 8 у с. Верещиця Яворівського району Львівської області становить 1427,4 кв. м. та вартістю – 3,3 млн грн.

У зв’язку з цим, 5 вересня 2018 року господарським судом Львівської області на підставі п. 2 ч. 1 ст. 231 ГПК України, внаслідок відсутності предмету спору, закрито провадження у справі за позовом першого заступника військового прокурора Західного регіону України в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Яворівської КЕЧ району до мисливсько-рибальського господарства «Майдан» про визнання права власності на нерухоме майно.

До відома: судова тяганина у вказаній справі тривала майже три роки – з січня 2015 року і лише завдяки наполегливій та послідовній позиції військової прокуратури захищено інтереси держави в особі оборонного відомства.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 3007