Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2018

Збірна команда військової прокуратури Західного регіону України посіла почесне бронзове місце в турнірі з волейболу

          

14 вересня 2018 року команда військової прокуратури Західного регіону України прийняла участь в м. Києві у змаганнях по волейболу за «Кубок Головного військового прокурора».

Участь у змаганнях взяли вісім спортивних команд військових прокуратур регіонів та управлінь Головної військової прокуратури, які боролися за призові місця. Так, кожен з волейболістів грав завзято і з неабияким гартом, демонструючи рішучість та волю до перемоги.

Особливо видовищними та напруженими стали фінальні матчі між командами переможцями. Зрештою, перемогу та Кубок звитяжно вибороли військові прокурори Південного регіону України. Друге місце посіла збірна команда Головної військової прокуратури, а третє – військової прокуратури Західного регіону України.

Як зазначив військовий прокурор Західного регіону України Віталій Вдовитченко, упродовж вирішального матчу інтрига в рахунку та на майданчику зберігалася до останніх хвилин. Але, зрештою, завдяки згуртованості військових прокуратур на волейбольній площадці перемогла офіцерська дружба.

По завершенню змагань по волейболу за «Кубок Головного військового прокурора» серед працівників органів військової прокуратури команди-переможці отримали кубки, а також медалі разом з усіма учасниками. Крім того, за результатами турніру кращим гравцем названо заступника військового прокурора Івано-Франківського гарнізону Павла Книша, який представляв команду ВПЗРУ.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2994