Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2018

Викритому на хабарі посадовцю Національної академії ДПС України ім. Богдана Хмельницького обрано запобіжний захід

              

19 вересня 2018 року Шевченківський районний суд м. Львова обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 60 днів заступнику начальника відділу – начальнику відділення продовольчого забезпечення відділу тилового забезпечення Національної академії ДПС України ім. Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, що напередодні слідчі військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції України за участю Департаменту внутрішньої безпеки ДПС України задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаним посадовцем.

Кошти у розмірі 58 150 грн призначалися за сприяння та укладення договорів на поставку продуктів харчування для потреб Академії. Документи, що підтверджують поставку зазначеної продукції, вилучено під час проведення обшуків у службових кабінетах навчального закладу.

Крім того, на даний час вирішується питання про відсторонення підозрюваного від виконання посадових обов`язків. Досліджується питання причетності інших посадових осіб ДПС України до вчинення вказаного злочину.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2438