Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2018

На Закарпатті військова прокуратура привітала з нагоди 80-ліття полковника юстиції у відставці Айрапетова Віталія Григоровича

        

23 вересня 2018 року військовий прокурор Ужгородського гарнізону Павло Кириленко разом із заступником прокурора гарнізону Олександром Крижановським відвідали та особисто привітали з нагоди 80-річчя полковника юстиції у відставці Айрапетова Віталія Григоровича.

Окрім того, прокурори висловили вдячність за службу в органах прокуратури та вручили ветерану з нагоди свята цінні дарунки, а також грамоти від Головного військового прокурора і військового прокурора Західного регіону України.

«Ви мужньо, високопрофесійно та справедливо пройшли довгими та часом тернистими дорогами до зміцнення законності та правопорядку в місцях проходження служби. За це – дякуємо вам і обіцяємо, що ваша школа і традиції завжди будуть надійним орієнтиром в житті та службі молодому поколінню військових прокурорів», – зазначив прокурор гарнізону Павло Кириленко.

Віталій Айрапетов щиро подякував гостям за підтримку, щирі слова та допомогу і побажав їм міцного здоров'я та успіхів у праці в ім’я миру та Закону.

Довідка:

Айрапетов Віталій Григорович народився 1938 року в м. Баку. У 1969 році закінчив юридичний факультет Азербайджанського державного університету.

Військову службу в органах військової прокуратури проходив з вересня 1969 року по травень 1991 року на посадах: слідчого військового прокуратури Усурійського гарнізону,  ВП гарнізону Бухта Проведіння, помічника військового прокурора Усурійської армії, заступника військового прокурора Спаск-Дальнього гарнізону та ВП Сахалінської армії, військового прокурора Барановицького гарнізону, Оломоуцького гарнізону, Ужгородського гарнізону, в/ч 64116 (м. Рівне) та військового прокурора Ужгородського гарнізону.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 3712