Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2018

Військові прокурори Західного регіону України вдосконалили практичні навички військової справи

              

Офіцери військових прокуратур Західного регіону України та Львівського гарнізону, з метою підвищення та вдосконалення теоретичних і практичних знань, навичок військової справи, успішно відпрацювали на вихідних заняття з вогневої підготовки.

Перед початком занять на базі Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного прокурорсько-слідчі працівники пройшли інструктаж, під час якого опрацювали основні заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю.

Як зізнаються правники, ніколи немає меж в удосконаленні військової майстерності. Стратегічно важливим елементом у даному питанні для успішного виконання службових завдань, як на мирній території, так і в зоні проведення операції Об'єднаних сил, завжди є її практична сторона. Зокрема, стрільба із стрілецької зброї.

Загалом, протягом занять у тирі військові правники удосконалили теоретичну підготовку та практичні навички стрільби з пістолету Макарова. Так, офіцери проявили вправне володіння зброєю та водночас високий рівень підготовки.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2257