Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2018

Всеукраїнська конференція прокурорів: деталі організаційних заходів із забезпечення проведення вказаного заходу

              

Відповідно до Закону України «Про прокуратуру» та наказу Генерального прокурора України «Про організаційні заходи із забезпечення скликання та проведення зборів прокурорів Генеральної прокуратури України», з метою забезпечення скликання позачергової всеукраїнської конференції прокурорів, у військовій прокуратурі Західного регіону України створено організаційний комітет.

Зокрема, проведення зборів прокурорів військової прокуратури регіону для обрання делегатів на конференцію призначено на 26 жовтня 2018 року.

Утворено організаційний комітет з питань проведення зборів прокурорів військової прокуратури регіону у складі: голова комітету – заступник військового прокурора Західного регіону України Михайло Балан, а також члени – начальник відділу роботи з кадрами Сергій Кітраль, начальник секретаріату Андрій Ройко та прокурор відділу організаційного та правового забезпечення Роман Дрібнюк.

До 19 жовтня 2018 року організаційний комітет зобов’язаний здійснити прийом документів від осіб, які виявили бажання бути обраними делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів зборами прокурорів військової прокуратури регіони. Опісля, протягом двох робочих днів по завершенню прийому документів розмістити на офіційному веб-сайті прокуратури регіону інформації про осіб, які виявили бажання бути обраними зборами прокурорів військової прокуратури регіону делегатами на конференцію.

Військовим прокурорам гарнізонів визначено для обрання делегатів до 22 жовтня 2018 року організувати проведення зборів прокурорів та надати до організаційного комітету прокуратури регіону інформацію про обраних делегатів із долученням завірених витягів з протоколів зборів.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2240