Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2018

Військовослужбовця Нацгвардії, який збував наркотичні засоби, взято під домашній арешт

          

10 жовтня 2018 року Галицький районний суд м. Львова обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 60 днів військовослужбовцю військової частини Навчального центру Національної гвардії України, який підозрюється у збуті наркотичних засобів.

Варто зазначити, що правопорушник вину визнає повністю і в скоєному розкаюється. Зокрема, як встановили за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону слідчі Управління Головного управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами та спільно з військовою контррозвідкою СБУ у Львівській області, за грошові кошти вказаний солдат загалом збув 5 грамів канабісу та 5 грамів амфетаміну.

Крім того, під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного 9 жовтня 2018 року виявлено та вилучено наркотичні засоби: два пакети канабісу загальною вагою 5 грам та три пакети з насінням канабісу.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2182