Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

Військова прокуратура Західного регіону України з нагоди 83-річчя привітала підполковника юстиції у відставці Параскевича Леоніда Васильовича

         

Військова прокуратура Західного регіону України постійно примножує кращі прокурорські традиції, турбуючись про тих, хто вже перебуває на пенсії. Зокрема, 18 жовтня 2018 року військовий прокурор регіону полковник юстиції Віталій Вдовитченко та представник ветеранської організації військової прокуратури Андрій Поліщук завітали до колишнього військового прокурора Параскевича Леоніда Васильовича і вручили йому подяку від прокурора регіону та подарунки до 83-ї річниці від дня народження.

«Дякую за довготривалу службу та бездоганну працю в органах військової прокуратури. Пліч-о-пліч з колегами-прокурорами ви гідно здійснювали ратні подвиги, боролися із злочинністю і формували славні традиції, які підтримуються вашими наступниками», – зазначив військовий прокурор регіону Віталій Вдовитченко і додав, що вкрай важливо, аби молоде покоління військових юристів не тільки набиралося досвіду та мудрості у таких наставників, як Леонід Васильович, а й за його прикладом перемагали труднощі розумом, а небезпеку – досвідом.

Ветеран щиро подякував колегам за увагу і допомогу та поділився з  гостями яскравим понад 20-літнім стажем роботи в органах прокуратури. Побажав напутнім словом новим поколінням військових прокурорів здоров'я, наснаги та мирного неба.

Довідково:

Параскевич Леонід Васильович народився 18 жовтня 1935 року. У 1959 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету.

Військову службу в органах військової прокуратури проходив з січня 1967 року по листопад 1987 року, обіймаючи посади слідчого військової прокуратури 38 армії, старшого слідчого ВП Ужгородського гарнізону, прокурора-криміналіста ВП Прикарпатського військового округу, заступника ВП 13 армії, військового прокурора Івано-Франківського гарнізону, військового прокурора Анадирського гарнізону ВП Далекосхідного ВО, помічника та старшого помічника ВП Прикарпатського ВО.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 3250