Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2018

Судом взято під варту корупціонера-військовослужбовця Збройних Сил України

                

За клопотанням військової прокуратури Львівського гарнізону військовослужбовцю однієї з військових частин Львівщини обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, визначено можливість внесення застави в розмірі 35 тис грн. Відповідне рішення ухвалив 19 жовтня 2018 року Галицький районний суд м. Львова.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону слідчим Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за матеріалами та спільно з Управлінням захисту економіки Департаменту захисту економіки Нацполіції у Львівській області задокументовано факт отримання неправомірної вигоди вказаним прапорщиком.

Хабар у розмірі 1500 доларів США призначався за вплив на прийняття рішення щодо виключення громадянина з обліку призовників, як непридатного за станом здоров‘я, та не призову його на військову службу. Кошти виявлено та вилучено у повному обсязі під час проведення огляду місця події.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2568