Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2018

На Закарпатті військова прокуратура викрила хабародавця на 13 тис грн неправомірної вигоди

          

23 жовтня 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими Управління СБУ в Закарпатській області за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України задокументовано факт надання закарпатцем неправомірної вигоди старшому техніку відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону.

Друга частина хабара у сумі 13 тис грн (перша частина – 20,5 тис грн) призначалися за сприяння хабародавцю у переміщенні близько 46 ящиків цигарок через державний кордон України до Республіки Угорщини.

Неправомірна вигода у сумі 13 тис грн виявлена та вилучена в повному обсязі під час проведення огляду місця події, а контрабандиста затримано.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшук за місцем проживання підозрюваного. За результатами їх проведення будуть вирішені питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу.



Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2313