Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2018

Працівників патрульної поліції Буковини викрито на хабарі (ФОТО)

                                  

30 жовтня 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Чернівецького гарнізону слідчими СВ Управління СБ України у Чернівецькій області за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками ВБКОЗ УСБУ у Чернівецькій області, Управлінням ПП в Чернівецькій області та Управлінням ВБ в Чернівецькій області ДВБ НП України задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди інспекторами Управління патрульної поліції в Чернівецькій області.

Хабар у розмірі 600 доларів США призначався за сприяння громадянину у безперешкодному переміщенні територією прикордонного контрольованого району у зоні їх відповідальності підакцизних товарів - спирту.

Після отримання чергової частини неправомірної вигоди - 400 доларів США кошти виявлено та вилучено у повному обсязі в службовому автомобілі співробітників поліції. Правопорушників затримано.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання щодо повідомлення сержанту та лейтенанту поліції про підозру та звернення до суду щодо застосування до них запобіжного заходу у виді тримання під вартою і відсторонення від займаних посад.



Прес-слжуба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2210