Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2018

За процесуального керівництва військової прокуратури закарпатця, який здійснив смертельний наїзд на прикордонника, взято під варту

       

18 листопада 2018 року Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без альтернативи внесення застави винуватцю наїзду на прикордонника відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського прикордонного загону, котрий загинув від отриманих травм.

Зазначимо, що 15 листопада 2018 року близько 22.20 год. військовослужбовці ВПС «Ділове» Мукачівського прикордонного загону затримали правопорушника при спробі проникнення на територію України зі сторони Румунії. У цей же час до них під’їхав 34-річний закарпатець і став вимагати відпустити затриманого, на що отримав відмову. У результаті цього, водій сів за кермо автомобіля «Audi Allroad», проігнорував законну вимогу правоохоронців зупинитися і зумисне здійснив наїзд на прикордонника. Отримані травми виявилися несумісними із життям і військовослужбовець помер у лікарні.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу) здійснює Головне управління Нацполіції у Закарпатській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Ужгородського гарнізону. Досудове розслідування триває.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2369