Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2018

У Школі молодого спеціаліста військової прокуратури Західного регіону України проведено інтерактивне заняття

         

Напередодні вихідних у військовій прокуратурі Західного регіону України відбулося чергове заняття із молодими спеціалістами. Для забезпечення максимальної участі офіцерів підпорядкованих прокуратур гарнізонів семінар проведено в інтерактивному режимі, на якому розглядали основні проблеми в реалізації повноважень прокурора.

У вступному слові начальник відділу військової прокуратури регіону Сергій Кітраль визначив головні завдання для молодих фахівців та підкреслив, що підвищення кваліфікації є одним з пріоритетних завдань органів прокуратури. Вимоги сьогодення зобов’язують кожного працівника до постійного самовдосконалення, а знання змін законодавства є визначальними у професійній діяльності.

У ході навчання досвідчені колеги апарату прокуратури регіону ділилися власним досвідом з різних актуальних питань прокурорсько-слідчої діяльності. Зокрема, розглянуто першочергові слідчі (розшукові) дії при розслідуванні злочинів, пов’язаних із загибеллю особи.

Особливу увагу надано основним засадам підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні у суді, а також особливостям представництва прокурором інтересів держави при виконанні судових рішень.

Вивчено та детально обговорено реалізацію повноважень прокурора щодо запобігання, виявлення та припинення правопорушень пов’язаних з корупцією.

По завершенню занять з молодими спеціалістами підведено підсумки, які засвідчили прагнення офіцерів стати гідними високого чину прокурорського працівника, що неодмінно сприятиме підвищенню ефективності діяльності органів військової прокуратури.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2293