Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2018

Голову однієї з сільських рад Закарпаття взято під варту

         

24 листопада 2018 року Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб голові однієї з сільських рад Закарпатської області. Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави у розмірі 70,4 тис грн.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими УСБУ в Закарпатській області за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» ДПС України задокументовано факт надання неправомірної вигоди вказаним посадовцем, який цим же намагався підкупити т.в.о. начальника відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського прикордонного загону.

Хабар у розмірі 500 доларів США призначалися за сприяння у переміщенні тютюнових виробів – близько 8000 пачок цигарок через державний кордон України до Румунії. Кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2386