Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2018

До відома ЗМІ! Військова прокуратура Західного регіону України спростовує інформацію медіа про можливі неправомірні дії працівників військової прокуратури Луцького гарнізону

           

В інформації низки інтернет-ресурсів під назвою «У Луцьку військового прокурора звинувачують у рейдерському захопленні майна» розповсюджена недостовірна інформація із посиланням на представників орендного будівельно-монтажного управління «Репер» про перевищення повноважень військовим прокурором при проведенні слідчих дій.

Невідкладно відреагувавши на це повідомлення, повідомляємо, що військова прокуратура Луцького гарнізону, захищаючи інтереси держави від незаконних рейдерських посягань, 7 грудня 2018 року на підставі ухвали суду проводила слідчі дії в рамках здійснення досудового розслідування кримінального провадження з метою встановлення осіб, котрі безпосередньо здійснили рейдерське захоплення земельної ділянки Міністерства оборони України. Йдеться про територію виробничої бази ДП «Західне управління капітального будівництва МО України», що знаходиться у м. Луцьку по вул. Карпенка-Карого, 3.

При цьому інформуємо, що приналежність вказаного майна до земель оборони підтверджується правовстановлюючими документами, фотокопії яких військова прокуратура готова надати ЗМІ. Також приналежність спірного майна до державної форми власності встановлено судами першої та апеляційної інстанції, що приховала від журналістів представник суб’єкта господарювання у суді, надаючи їм інформацію.

Отож, просимо представників ЗМІ у подальшому під час підготовки матеріалів використовувати виключно перевірену інформацію, не висвітлювати ситуацію однобоко, або звертатися за коментарями безпосередньо до військової прокуратури. Наголошуємо, що військові прокуратури Західного регіону України та Луцького гарнізону завжди захищають інтереси держави і відкриті до співпраці зі ЗМІ.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2792