Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2018

Повідомлення про результати проведення 28 грудня 2018 року конкурсу на будівництво житла для військовослужбовців військової прокуратури Західного регіону України за адресою: м. Львів, вул. Батуринська, 2 (кут вул. Клепарівської, 22)

       

Відповідно до п. 27 Порядку організації будівництва житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, членів їх сімей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2013 року № 481, інформуємо про результати конкурсу на будівництво житла для військовослужбовців військової прокуратури Західного регіону України, що відбувся 28 грудня 2018 року.

За результатом розгляду конкурсних пропозицій конкурсна комісія визначила учасниками конкурсу ПАТ «ХК «Еко-Дім» та фізичну особу-підприємця Харка В.В.

За результатом конкурсу та за умовами його проведення за критерієм щодо максимальної кількості житла (кількості квартир та загальної площі житла), що може отримати військова прокуратура Західного регіону України, прогнозних строків закінчення його будівництва та введення в експлуатацію одноголосно перемогло ПАТ «ХК «Еко-Дім».


Конкурсна комісія військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2039