Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2019

На Тернопільщині військова прокуратура забезпечила реальне виконання рішення суду щодо повернення службової квартири до житлового фонду Міноборони

       

Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону Західного регіону України забезпечено реальне виконання рішення суду та повернуто до житлового фонду Міністерства оборони України квартиру у м. Чорткові Тернопільської області. Загальна площа вказаного помешкання становить 52,8 кв.м., а вартість – 604 тис грн.

Зокрема, 2 січня 2019 року державним реєстратором Чортківської міської ради Тернопільської області виконано рішення Чортківського районного суду Тернопільської області у справі за позовом заступника військового прокурора Тернопільського гарнізону до Чортківської міської ради Тернопільської області та внесено відповідний запис до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про скасування права власності за приватними особами.

Рішенням суду скасовано свідоцтво про право власності на квартиру у м. Чорткові Тернопільської області, котре видане органом приватизації житлового фонду виконавчого комітету Чортківської міськради про передачу вказаної квартири, яка є державним житловим фондом, в приватну спільну часткову власність.

Таким чином, завдяки рішучим діям та послідовній позиції військової прокуратури відновлено право військового відомства на квартиру.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1975