Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2019

За процесуального керівництва військової прокуратури на 700 доларів США хабара викрито офіцера виправної колонії (ФОТО)

              

10 січня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону слідчим Слідчого Управління Головного управління Нацполіції в Рівненській області за матеріалами та спільно з Управлінням захисту економіки у Рівненській області задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди начальником відділення соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної роботи державної установи «Городищенська виправна колонія 96».

Кошти в розмірі 700 доларів США призначалися за підготовку документів, необхідних для застосування до засудженого заходів заохочення, які в подальшому є підставою для пом'якшення режиму відбування покарання.

Майора внутрішньої служби затримано в порядку ст. 208 КПК України. Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання про повідомлення начальнику відділення про підозру, обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2101