Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2019

За недбале ставлення до військової служби одного з районних військових комісарів Хмельниччини притягнено до адмінвідповідальності

       

Військова прокуратура Хмельницького гарнізону з метою зміцнення правопорядку у військових формуваннях проводить системну роботу на об’єктах представництва щодо виявлення адміністративних правопорушень, вчинених військовослужбовцями.

Зокрема, 17 січня 2019 року Дунаєвецький районний суд Хмельницької області визнав винним військового комісара Новоушицького РВК Хмельницької області у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-15 КУпАП України, та наклав стягнення у виді штрафу – 2465 грн.

У суді військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону доведено, що вказаний підполковник влітку 2018 року, йдучи у відпустку, в порушення вимог ст. 60 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України поклав тимчасове виконання обов’язків військового комісара на начальника відділення забезпечення, а не на одного зі своїх заступників, чим вчинив недбале ставлення до військової служби в умовах особливого періоду.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2242