Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2019

За процесуального керівництва військової прокуратури офіцера з Прикарпаття викрито на отриманні хабара (ФОТО)

                 

30 січня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Івано-Франківській області виявлено та зафіксовано факт отримання другої частини неправомірної вигоди офіцером відділу морально-психологічної роботи однієї з військових частин Прикарпаття.

Хабар у розмірі 1500 дол США (перша частина – 300 дол США) призначався за не вжиття заходів щодо притягнення до відповідальності військовослужбовця строкової служби цієї ж військової частини за нез’явлення на службу без поважних причин, а також подальшого укладення контракту.

Другу частину коштів – 1500 дол США за вимогою правопорушника було передано в м. Києві, куди виїжджала слідчо-оперативна група на чолі із процесуальними керівниками. Корупціонер затриманий на підставі ст. 208 КПК України.

На даний час проводяться первинні слідчі дії з метою виявлення та фіксації вчиненого кримінального правопорушення. Окрім того, вирішуються питання щодо повідомлення старшому лейтенанту про підозру та звернення до суду щодо обрання міри запобіжного заходу.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2201