Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2019

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону викрито факт розкрадання військового майна на суму понад 4,5 млн грн

            

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону слідчими територіального управління ДБР у м. Львові здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно начальника складу ракетно-артилерійського озброєння взводу матеріального забезпечення однієї з військових частин Львівщини.

У ході слідства встановлено, що вказаний військовослужбовець за контрактом, недбало ставлячись до служби та виконання свої обов’язків, не забезпечив належного обліку та зберігання ввіреного військового майна. Це призвело до викрадення у вересні-листопаді 2018 року зі складу військової частини 7 тепловізійних прицілів марки ARCHER та 8 приладів нічного бачення на суму понад 4,5 млн грн.

Правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 425 КК України, санкція якої передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

Окрім того, 5 лютого 2019 року Личаківський районний суд м. Львова обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб вказаному військовослужбовцю. Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави – 153 680 грн.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України


кількість переглядів: 2469