Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2019

Військова прокуратура перекрила на Закарпатті канал контрабанди тютюну та незаконної переправи нелегалів (ФОТО)

           

26 лютого 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби ВІПС «Бадалово» ВПС «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПС України.

У ході досудового розслідування встановлено, що хабар у розмірі 1300 доларів США від місцевого жителя призначався за сприяння у переміщенні через державний кордон України до Угорщини, поза прикордонним та митними контролем, та поза межами пункту пропуску товарів підакцизної групи - сигарет, а також двох нелегальних мігрантів.

Під час проведення обшуку кошти виявлено та вилучено у повному обсязі. Підозрюваного затримано.

Окрім того, на даний час спільно з військовою прокуратурою слідчими Територіального управління ДБР у м. Львові за матеріалами співробітників Управління захисту економіки Нацполіції в Закарпатській області та Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» ДПС України проводяться першочергові слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення прикордоннику про підозру та обрання міри запобіжного заходу.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2171