Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2019

У військовій прокуратурі Львівського гарнізону проведено планові заходи щодо дотримання Правил дорожнього руху

               

6 березня 2019 року у військовій прокуратурі Львівського гарнізону відбувся профілактично-виховний захід із прокурорсько-слідчими працівниками з актуальних питань дотримання Правил дорожнього руху.

Старші лейтенанти Патрульної поліції у Львівській області Олег Мельник та Марта Збишко зосередили увагу присутніх на новелах Правил дорожнього руху та недопущенні скоєння дорожньо-транспортних пригод. Крім того, проаналізували причини характерних порушень ПДР, навели приклади обставин та наслідків ДТП, а також наголосили на важливості забезпечення вимог безпеки на дорозі та транспортної дисципліни.

Зокрема, розповіли про відповідальність, відповідно до законодавства, за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та наслідки, до яких призводить керування напідпитку. Особливу увагу звернули поліцейські на небезпеку, яку несуть нетверезі керманичі для життя і здоров'я людей.

Окрім того, офіцери Патрульної поліції запропонували прокурорським працівниками пройти тест-завдання на координацію рухів із спеціальними алкоокулярами «Drunk busters goggles», які імітують стан алкогольного сп’яніння. Таким чином, кожен з присутніх зміг на власному досвіді переконатись, що відчуває нетверезий водій за кермом.

Загалом заняття організовано та проведено на належному рівні, що неодмінно стане в практичній нагоді водіям при дотриманні вимог безпеки на дорогах.



Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2003