Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2019

На 10 тис грн хабара викрито військовослужбовця Чопського прикордонного загону (ФОТО)

            

20 березня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону УВВБ «Захід», задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби – начальником кінологічної групи відділення інспекторів прикордонної служби «Новоселиця» ВПС «Великий Березний» Чопського прикордонного загону.

Хабар у сумі 10 000 грн від інструктора кінологічної групи іншого відділу прикордонної служби призначався за сприяння у переведенні останнього до нового місця служби – Луцького прикордонного загону.

Одержана друга частина коштів – 6 000 грн, виявлена та вилучена під час проведення огляду місця події. Корупціонера затримано.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії. За їх результатами будуть вирішені питання щодо повідомлення прикордоннику про підозру та звернення до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2675