Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2019

Довідково до інформації щодо викриття на 20 тис доларів США хабара посадовця одного з Головних управлінь Держгеокадастру

                

Повідомляємо, що 3 квітня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області та за оперативного супроводу Управління захисту економіки у Волинській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди посадовцем одного з Головних управлінь Держгеокадастру.

Зокрема, хабар у сумі 20 тис дол США призначався для виконувача обов'язків начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, за які він мав сприяти погодженню державної землевпорядної експертизи проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами населеного пункту. На момент затримання вказаний підозрюваний вже був призначений заступником начальника Головного управління Держгеокадастру у Сумській області.

На даний час посадовця затримано. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2053