Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2019

Військовою прокуратурою Західного регіону України проведено навчально-методичний семінар (ФОТО)

             

25 квітня 2019 року в м. Львові під головуванням першого заступника військового прокурора Західного регіону України Ігоря Козлова проведено в актовому залі прокуратури регіону навчально-методичний семінар з актуальних питань прокурорської діяльності.

Зокрема, начальник відділу організації участі прокурорів у суді та нагляду за виконанням судових рішень у кримінальному провадженні прокуратури регіону Вікторія Кондрашова та прокурор цього відділу Анастасія Кучерук на обговоренні з учасниками заходу підняли важливі питання щодо особливостей нагляду за додержанням військовослужбовцями Військової служби правопорядку у Збройних Силах України вимог чинного законодавства при виконанні судових рішень у кримінальних справах.

Говорили також про проблемні питання, що виникають при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

Участь у навчальному семінарі прийняли прокурори військових прокуратур, які відповідають за вказаний напрямок діяльності.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2278