Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.05.2019

На 11 тис грн хабара викрито медика та військовослужбовця Рівненщини (ФОТО)

           

За процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу Управління захисту економіки Нацполіції у Рівненській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди лікарем – невропатологом Рівненської міжрайонної спеціалізованої психоневрологічної МСЕК через військовослужбовця однієї з військових частин Рівненщини.

Хабар у сумі 11000 грн, який вимагали у колишнього військовослужбовця, призначався за оформлення документів для надання ІІІ групи інвалідності.

10 травня 2019 року після передачі грошових коштів, у ході проведення особистого обшуків фігурантів, отриманий хабар виявлено та вилучено у повному обсязі: у лікаря – 6000 грн та у молодшого сержанта – 5000 грн.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії. Вирішуються питання щодо затримання медика та молодшого сержанта, повідомлення їм про підозру та звернення до суду з клопотанням щодо обрання міри запобіжного заходу.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2546