Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2019

Прикордонників, яких викрито на системному поборництві, взято під варту

               

За клопотанням військової прокуратури Чернівецького гарнізону групі військовослужбовців Чернівецького прикордонного загону, які впродовж квітня – травня 2019 року організували системне поборництво, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Як альтернативу, 3 червня 2019 року Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області визначив їм можливість внесення застави в розмірі 38 420 грн, відповідно, кожному.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва військової прокуратури гарнізону слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницький, за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Чернівецькій області припинено протиправну діяльність вказаних трьох прикордонників.

Зокрема, інспектори прикордонної служби за 45 тис грн хабара сприяли у переміщенні через державний кордон України до суміжної Румунії без прикордонного та митного контролю поза межами пунктів пропуску понад 25 000 пачок цигарок. Указані кошти правопорушники розділили між собою.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2387